Hyundai santa fe

Introductie van de Hyundai Santa Fe in Nederland

Geschreven door: Rick

|

|

Tijd om te lezen 2 min

Hyundai heeft de prijzen van de nieuwe Santa Fe SUV voor de Nederlandse markt bekendgemaakt. Deze SUV biedt een combinatie van luxe, technologie en veelzijdigheid, ideaal voor gezinnen en avonturiers. Hieronder een uitgebreide uitleg over de verschillende aspecten van de Hyundai Santa Fe, inclusief prijzen, aandrijflijnen, uitrustingsniveau en beschikbare technologieën.


Prijzen en Modellen

De Hyundai Santa Fe is beschikbaar vanaf €46.995. Dit is de startprijs voor het basismodel met standaarduitrusting. De prijzen variëren afhankelijk van de gekozen aandrijflijn en het uitrustingsniveau. Er zijn zowel hybride als plug-in hybride opties beschikbaar, elk met hun eigen voordelen op het gebied van brandstofefficiëntie en milieu-impact.


Hybride en Plug-in Hybride Opties

  • Hybride: De hybride versie van de Santa Fe combineert een verbrandingsmotor met een elektromotor, wat zorgt voor een lagere uitstoot en een verbeterd brandstofverbruik zonder in te leveren op prestaties.

  • Plug-in Hybride: Deze versie biedt de mogelijkheid om de batterij extern op te laden, waardoor je langere afstanden volledig elektrisch kunt rijden. Dit is ideaal voor stedelijke ritten en kortere woon-werkverkeer, terwijl je ook de flexibiliteit hebt van een traditionele motor voor langere afstanden.

hyundai santa fe prijs

Standaarduitrusting en Technologie

De basisversie van de Santa Fe is al rijkelijk uitgerust met moderne technologieën en comfortfuncties. Enkele hoogtepunten van de standaarduitrusting zijn:

  • Groot Touchscreen: Een centraal geplaatst touchscreen biedt toegang tot het infotainmentsysteem, inclusief navigatie, smartphone-integratie (Apple CarPlay en Android Auto), en verschillende connectiviteitsopties.

  • Veiligheidsfuncties: Standaard veiligheidsvoorzieningen omvatten adaptieve cruise control, rijstrookassistentie, noodremassistentie, en een uitgebreid airbag-systeem.

  • Comfort en Gemak: Automatische airconditioning, verwarmde voorstoelen, en een hoogwaardige geluidsinstallatie dragen bij aan een comfortabele rijervaring.

Ruimte en Flexibiliteit

De Hyundai Santa Fe is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. De SUV biedt royale binnenruimte met voldoende been- en hoofdruimte voor zowel voor- als achterpassagiers. De flexibele indeling van de stoelen zorgt voor extra bagageruimte wanneer dat nodig is, met een bagageruimte die varieert van 634 liter tot 1.625 liter met de achterbank neergeklapt.

dashboard hyundai santa fe

Uitrustingsniveaus

De Santa Fe is beschikbaar in verschillende uitrustingsniveaus, elk met unieke kenmerken en extra's:

  1. Comfort Line: Dit instapmodel biedt alle basisfuncties die je nodig hebt voor een comfortabele rit, inclusief de genoemde standaarduitrusting.

  2. Premium Line: Deze uitvoering voegt extra luxe toe met features zoals lederen bekleding, een panoramisch zonnedak, en een premium audiosysteem.

  3. Executive Line: Het topmodel biedt de ultieme rijervaring met geavanceerde technologieën, uitgebreide rijhulpsystemen, en extra comfortfuncties zoals geventileerde zetels en een head-up display.

Conclusie

De Hyundai Santa Fe biedt een uitstekende balans tussen prijs, uitrusting en veelzijdigheid, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor diverse automobilisten. Of je nu kiest voor de hybride of plug-in hybride variant, je kunt rekenen op moderne technologie, comfort en uitstekende rijprestaties. Met een prijs vanaf €46.995 is de Santa Fe een waardevolle toevoeging aan de SUV-markt in Nederland.

Ook Interessant