Cupra tavascan prijs

Cupra Tavascan Prijs: Wat Kost Deze Nieuwe Elektrische SUV?

Geschreven door: Hasnain

|

|

Tijd om te lezen 2 min

De nieuwe Cupra Tavascan is eindelijk onthuld en hij belooft een indrukwekkende toevoeging te zijn aan de elektrische SUV-markt. Met een combinatie van sportiviteit, luxe en een royale actieradius, is deze auto zeker de moeite waard om te overwegen. Maar wat is de Cupra Tavascan prijs precies? In deze blog duiken we in de prijzen en wat je krijgt voor je geld.

Wat mag de Cupra Tavascan kosten?

De prijs van de Cupra Tavascan begint bij €49.990 voor de Business-uitvoering. Deze variant biedt een krachtige 286 pk elektromotor, 19 inch lichtmetalen wielen, sportieve stoelen en een elektrisch bedienbare achterklep. Dit instapmodel is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare, maar toch luxe elektrische SUV.


Voor meer luxe en comfort kun je kiezen voor de Adrenaline-uitvoering, die €56.490 kost. Deze versie komt met extra's zoals een glazen panoramadak en verwarmde voorstoelen, wat zorgt voor een nog aangenamere rijervaring. Bovendien zijn de afwerkingen in deze uitvoering van hogere kwaliteit, wat bijdraagt aan het premium gevoel.


De topversie, de VZ Adrenaline met 340 pk, kost €62.990 en biedt de ultieme prestaties. Deze variant is uitgerust met een sterkere elektromotor en high-end afwerkingen, waardoor het de perfecte keuze is voor de liefhebber van snelheid en luxe. Met deze uitvoering krijg je het beste wat de Cupra Tavascan te bieden heeft.


Wat krijg je terug voor deze prijs?

De Cupra Tavascan biedt niet alleen krachtige prestaties, maar ook een scala aan luxe features. De Business-uitvoering, komt met sportieve stoelen en 19 inch lichtmetalen wielen, waardoor je meteen de sportieve geest van de auto ervaart. Deze uitvoering biedt ook een elektrisch bedienbare achterklep, wat zorgt voor extra gemak.


De Adrenaline-versie voegt daar een panoramisch glazen dak en elektrisch verstelbare, verwarmde voorstoelen aan toe. Deze extra's maken lange ritten nog comfortabeler en geven je een premium rijervaring. De hoogwaardige afwerkingen in het interieur zorgen voor een luxe uitstraling en gevoel.


Voor degenen die nog meer willen, biedt de VZ Adrenaline een 340 pk sterke elektromotor en high-end afwerkingen. Deze uitvoering heeft ook geavanceerde technologieën zoals adaptieve cruise control en een uitgebreid infotainmentsysteem. Daarnaast hebben alle uitvoeringen een actieradius tot 568 kilometer, wat zorgt voor zorgeloos rijplezier en lange ritten zonder zorgen over opladen.

cupra tavascan interieur

Samenvatting

De Cupra Tavascan biedt een aantrekkelijke mix van prestaties en luxe, met prijzen die beginnen bij €49.990. Of je nu kiest voor de basisversie of de volledig uitgeruste topversie, je krijgt waar voor je geld met deze indrukwekkende elektrische SUV. Met zijn royale actieradius en luxe afwerkingen is de Tavascan klaar om indruk te maken op de markt. Ontdek de Cupra Tavascan en ervaar zelf de toekomst van elektrisch rijden. Benieuwd naar wanneer je de Cupra Tavascan in Nederland kunt bewonderen? Neem dan een kijkje op onze Cupra Tavascan Release Date blog voor meer informatie. 


Ook Interessant